2013. már 13.

Vinowonka borbár és bonbonjai

írta: mood reader
Vinowonka borbár és bonbonjai

phoca_thumb_l_sokkolade_01-1.JPG

http://www.vinowonka.hu

Ez a csokoládézó-borozó a Corvin Pláza mellett a Corvin sétányon lelhető fel. Picike, nagyon hangulatos, otthonos berendezésű kis hely. Ahogy a nevéből is sejthetjük elég széles a bor választéka és mindig vannak különleges napi borajánlatok is. A másik ámulni-bámulni és falni való: a kézzel készült csokoládé bonbonok:) Hihetetlen, meseszerű, fantáziadús variációk közül választhat a kedves, édes szájú vendég: bodzás, feketeszedres, körtés, alkoholos, tokaji aszús csak a kezdet, de az elvetemült ínyencek akár szarvasgombás töltelékkel is megkóstolhatják!!!  A küllemükről már nem is szólva! Tényleg gyönyörűek. 

A barátnőmmel rendszeresen itt tartjuk a havi pletyka partit:) Egy jóféle pohár rosé és 1-2 különleges bonbon csacsogás közben...mennyei:) Nagyon finomak a forró csokoládéik és egész itallapnyi a választék:) Emellett még házi készítésű szörpök közül is válogathatunk. Egyébként lehet vacsorázni is, de inkább csak amolyan esti snack típusú választékra számítsunk. Vannak a grillezett szendvicsek, kence-fincék, alkalmanként saláták, sajtok, sós rágcsák. 

Legutóbb én sonkás, olivás grill szendvicset kértem madár salátával: 

20130226_183015.jpg

A barátnőm pedig májas libazsírt választott, pirított kiflikarikákkal. Irtó jól nézett ki!! A múltkor meg töpörtyűkrémet kért és az is igen jól nézett ki!

20130226_183005.jpg

Szólj hozzá

ajánló bor csokoládé bonbon corvin